Skip to content

KitKing in Goes

Wij zijn uw specialist in kit- en voegwerk Goes. 

Heeft u behoefte aan kit of voegwerk in Goes? Nieuwe kit aanbrengen, bestaande kit verwijderen, of juist de kitvoegen vervangen? Wij van KitKing staan voor u klaar om de oplossing te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op

KitKing kit en voeg werk in heel Nederland

Uw partner voor kitwerk en voegwerk door heel Goes

Uw bent op zoek naar een hoogwaardig kitbedrijf in Goes? Wij van KitKing staan graag voor u klaar om alle kit en voegwerkzaamheden voor u uit te voeren. Met onze jarenlange ervaring, en door gebruik te maken van de beste merken bieden wij 5 jaar garantie op alle kit en voegen. 

Wij zijn een erkend kitbedrijf dat zich focust op voegwerk, kitwerk, tegelsvoegen en alles wat hierbij komt kijken. Heeft U een expert nodig in voegwerkzaamheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!  

Wij bellen u graag op

Kitwerk in Goes

Bij ons kunt U terecht met alle kitwerk en voegwerk. Wij leveren onze diensten aan zowel particuliere, als zakelijke relaties. Of het nu gaat om het kitten van de badkamer, toilet kitten, zwembad, plinten of kozijnen afkitten. Wij staan voor u klaar om dit op te lossen. Wilt u overschilderbare kit? Geen probleem! Nieuwe of al bestaande kit vervangen of juist de voegen van vloertegels herstellen? Uw doucheputje en douchedrain kitten wij af met epoxy, dit is een speciale 2 componenten kit die ontworpen is voor een betere hechting tussen verschillende ondergronden zoals rvs en tegels. Heeft U behoefte aan hele nieuwe of vervanging van brugvoegen of dilatatievoegen? Onze experts zijn vakbekwaam en gebruiken alleen producten van de hoogste kwaliteit. Op deze manier kunnen wij met zekerheid 5 jaar garantie bieden op het geleverde kitwerk en voegwerk! 

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing en heeft u een expert op het gebied van kit en voegen nodig? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.