Skip to content

Dilatatievoegen

WATERDICHT EN ROTSVAST

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen op te vangen. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen. KitKing zorgt dat de vorm en afmetingen van de dilatatievoeg de gewenste waterdichtheid, alsmede maximale verticale en horizontale bewegingen van de voeg aan kan. 

dilatatievoegen door kitking

Dilatatievoegen

Dilatatievoegen worden aangebracht in bouwwerken om bewegingen door thermische werking van materialen, veranderingen in de bodemgesteldheid, minieme verzakkingen of verkeersbelasting op te vangen. Dit ter voorkoming van scheuren in gevels en constructie. Om functionele reden, maar ook ter afwerking en verfraaiing worden deze voegen afgedicht. Hiervoor dient een elastisch blijvende kit te worden toegepast.

Toepassingen dilatatievoegen

  • Dilatatievoegen in metselwerk
  • Voegen in (prefab)beton, gevelelementen en betonlateien
  • Aansluitingen tussen muur en metalen, aluminium en kunststof kozijnen
  • Voegen en aansluitingen in natuursteen
  • Wand/plafondaansluitingen
  • Plintafdichting

Voordeel van dilatatievoegen door KitKing

KitKing is een expert in het aanbrengen van dilatatievoegen in de juiste plekken. Hierdoor zal uw ruimte geen lekkages ondervinden en beweging in de voegen niet boven het maximum uitkomen. Door gebruik te maken van materialen van de hoogste kwaliteit, garanderen wij u dat onze dilatatievoegen jarenlang meegaan. 

Terugbel verzoek

Dilatatievoegen van KitKing

dilatatie voegwerk door kitking 2

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing en heeft u een expert in dilatatievoegen nodig? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.