Skip to content

Douchedrains en doucheputjes

UW DAGELIJKSE DOUCHE, VRIJ VAN SCHIMMELS EN BACTERIËN

Wilt u uw nieuwe of bestaande douchedrain en doucheputjes op een professionele manier afgekit hebben? Neem dan vandaag nog contact op met Kitking! Onze specialisten hebben ruime ervaring met het waterdicht afkitten van douchedrains!

drains-1

Douchedrains door KitKing

Drains en putten, bijvoorbeeld in een badkamer, behoren tot de meest uitdagende omgevingen om te kitten. Vocht is het grootste probleem en kan zorgen voor schimmel, bacteriën en andere problemen die voegen kunnen aantasten. Wij houden rekening met de belangrijkste aandachtspunten die hierbij komen kijken en kitten uw douchedrain volledig af.

Toepassingen douchedrains

Douchedrains en doucheputjes verdienen speciale aandacht als het gaat om het afkitten. Doordat zij dagelijks aan water en vocht worden blootgesteld, zijn dit plekken waar schimmel en bacteriën kunnen groeien als het niet goed is

Voordeel van afkitten doucheputjes door KitKing

Onze applicateurs hebben ruime ervaring op het gebeid van kitwerk. Het waterdicht maken van doucheputjes en douchedrains doen wij met alle plezier. Wij beschikken over de juiste materialen in alle kleuren. Voor elke soort afwerking, elk materiaal en elke soort afdichting hebben onze experts een oplossing die een goede afdichting garandeert.

Terugbel verzoek

Doucheputjes van KitKing

Afvoerputjes en drains door kitking

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing en heeft u een expert in brugvoegen nodig? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.