Skip to content

BADKAMER KITWERK

UW BADKAMER, WATERPROOF

Heeft u een nieuwe badkamer? Of heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Zijn de kitvoegen in uw badkamer beschimmeld, verkleurd of losgelaten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor advies op maat!

badkamer kit king

Badkamer Kitten

Wilt u uw badkamer kitten? Het kitten van uw badkamer is geen eenvoudige klus. Het is belangrijk dat uw badkamer op de juiste manier wordt gekit. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt dit kitwerk ook uitbesteden door een kitspecialist in te huren. KitKing is het kitbedrijf dat de juiste specialisten in dienst heeft die uw badkamer moeiteloos afkitten. Wij kunnen uiteraard ook eerst uw oude kit verwijderen in uw badkamer.

Badkamer laten kitten door KitKing

De werknemers van KitKing hebben jarenlange ervaring en kunnen zonder problemen uw badkamer kitten. Wij kitten uw badkamer met producten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u een garantie van 5 jaar op het kitwerk bieden. Bovendien maken wij gebruik van speciale kit die waterbestendig is. Hierdoor hoeven de kitwerkzaamheden niet elk jaar opnieuw uitgevoerd te worden. Het waterdicht maken van uw badkamer voeren wij probleemloos voor u uit.

Voordeel badkamer kitten door KitKing

Het is belangrijk om uw badkamer goed te kitten omdat er dagelijks veel water langs de naden in uw badkamer stroomt. Zo voorkomt u bijvoorbeeld lekkages. Ook is het kitten van uw badkamer belangrijk vanwege de schimmel die in vochtige naden kan ontstaan. Daardoor kan uw badkamer schade oplopen. Door uw badkamer goed te kitten voorkomt u schimmel en kunt u zo lang mogelijk genieten van uw badkamer. Een kitbedrijf heeft hier veel ervaring mee.

KitKing is u graag van dienst bij het kitten van uw badkamer. Geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden zijn voor het kitten van uw badkamer. Wij maken ook uw douchewand waterdicht.

Terugbel verzoek

Badkamers door KitKing

Badkamer kitwerk door Kit King (4)

Resultaten van badkamer kitwerk door kitking

badkamer-kitwerk-before VOOR
badkamer-kitwerk-after NA
badkamer-kitwerk-before2 VOOR
badkamer-kitwerk-after2 NA

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing of heeft u reeds een nieuwbouw badkamer die kitwerk behoeft? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.