Skip to content

Kitwerk kozijnen en glas

LUCHTDICHT, VOCHTVRIJ & DOORZICHTIG

Heeft u nieuwe kozijnen laten plaatsen in uw woning en wilt u de ramen/kozijnen afgekit hebben? Of heeft u een lekkage in de huidige kitvoegen rondom uw raamkozijnen? Of zijn de kitvoegen beschimmeld, verkleurd of losgelaten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

kozijnen ramen afkitten door kit king

Glas en kozijnen afkitten

Glas afkitten dient op de juiste manier en met behulp van de juiste kitsoort te worden gedaan. Onze vakmensen beschikken over jarenlange kennis en ervaring om u te kunnen adviseren en zelfs het kitwerk voor u uit te voeren. Ook wanneer het om glas afkitten gaat.

Glas afkitten met behulp van het juiste materiaal is van groot belang vanwege het feit dat er anders erg veel warmte wordt verloren via de aansluitingen. Dit verlies van warmte is onnodig en kan zeer hoge extra kosten met zich meebrengen doordat u bijvoorbeeld de verwarming hoger moet zetten. Glas afkitten verbeterd daarnaast het binnenklimaat van uw woning, kantoor of gebouw door dir warmteverlies tegen te gaan.

Toepassingen glas kitwerk

  • Verbeterd het binnenklimaat
  • Strakke afwerking
  • Garantie op uw kitwerk
  • Bespaart energiekosten

Voordeel van glas en kozijn kitwerk door KitKing

Onze applicateurs hebben ruime ervaring op het gebeid van kitwerk en epoxyvoegen. Glas afkitten doen wij met alle plezier. Wij beschikken over de juiste materialen in alle kleuren. Voor elk soort kozijn, elk materiaal en elk type glas en elke soort afdichting hebben onze experts een oplossing die een goede afdichting garandeert.

Terugbel verzoek

Glas en kozijn kitwerken van KitKing

glas kitten door kit king

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing en heeft u een expert in glas en kozijn kitwerk nodig? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.