Skip to content

Kitwerk plinten

MUURVAST, KAARSRECHT EN STRAK

Heeft u nieuwe een nieuwe vloer? Of heeft u nieuwe plinten laten plaatsen? En wilt u dat die lelijke kieren tussen de muur en uw plint, of tussen de vloer en de plint toch de strakke uitstraling krijgen die u in gedachten had? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

plinten-afkitten-door-kit-king

Plinten kitten

Bij een mooie afgewerkte muur, of een nieuwe vloer horen natuurlijk strakke plinten. Na het plaatsen van deze plinten blijven er vaak nog kieren aan de onder en of bovenzijde van de plinten zitten, dit kunnen wij eenvoudig voor u oplossen door deze vakkundig af te kitten, met een strak eindresultaat als gevolg!

Toepassingen plint kitwerk

  • Strakke afwerking van de muur en uw vloer
  • Waterdicht aan de onderzijde
  • Overschilderbaar indien gewenst aan de bovenzijde

Voordeel van plint kitwerk door KitKing

Onze applicateurs hebben ruime ervaring op het gebeid van kitwerk van plinten. Plinten afkitten doen wij met alle plezier. Wij beschikken over de juiste materialen in alle kleuren. Voor elk soort plint, elk materiaal en elke hoek hebben onze experts een oplossing die een strakke afdichting garandeert.

plint-kit-after NA
plint-kit-before VOOR

Terugbel verzoek

Plint kitwerken van KitKing

plinten kitten door kitking

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing en heeft u een expert in plint kit nodig? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.