Skip to content

TOILET KITWERK

UW TOILET, NETJES AFGEWERKT

Heeft u een nieuwe toilet? Of zijn de kitvoegen in uw toilet beschimmeld, verkleurd of losgelaten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor advies op maat!

toilet kitwerk kit king

Toilet Kitten

Kitwerk in een toilet heeft niet alleen een esthetische functie, maar ook een hygiënische functie. Een toilet kitten is een delicaat karwei, waarbij zowel de horizontale als de verticale hoeken goed afgekit moeten worden. Daarnaast is het bij een toilet afkitten belangrijk dat er kit wordt aangebracht daar waar de tegels en het sanitair met elkaar in contact komen.

Toilet laten kitten door KitKing

KitKing heeft al jarenlange ervaring met kitwerk, waaronder ook toiletten kitten. Wilt u uw toilet laten kitten, dan kunt u KitKing inschakelen voor deze klus. Onze ervaren kitters weten precies de juiste hoeveelheid kit aan te brengen voor het beste eindresultaat. U kunt qua toilet kitten bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit kitwerk tegen zeer scherpe prijzen.

Voordeel Toilet kitten door KitKing

Voor zowel het particuliere als het zakelijke segment levert KitKing kitwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact op om een afspraak te maken. U kunt ons contactformulier hieronder invullen of bellen naar +31 6 412 529 11. Wij komen graag uw toilet afkitten. 

Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, om te garanderen dat ons kitwerk voor uw toilet de beste resultaat ervaart. 

Terugbel verzoek

Toilet kitwerken door KitKing

toilet kitwerk kit king

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing of heeft u reeds een nieuwe toilet die kitwerk behoeft? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.