Skip to content

KITWERK VERNIEUWEN

VOORKOM LEKKAGES, VERNIEUW UW KITWERK TIJDIG

Heeft u last van een lekkage? Of heeft u beschimmelde, gescheurde of loslatende kit? Dit is niet alleen lelijk, maar kan ook voor waterschade zorgen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Renovatie-voegwerk-door-kitking

Kitwerk Vernieuwen

Kit is niet alleen voor de mooie afwerking van uw badkamer, maar ze houden ook al het water tegen. Het is daarom ook belangrijk dat u bij schimmel, scheuren of loslaten van de kit zo spoedig mogelijk contact opneemt met KitKing.
U voorkomt zo een hoop onkosten als gevolg van waterschade. Onze specialisten snijden alle oude kit eruit en kitten alles opnieuw af in een door u gewenste kleur. Zo kunt u weer jarenlang zorgeloos genieten van uw badkamer.

Vernieuwen Kit door KitKing

De werknemers van KitKing hebben jarenlange ervaring en kunnen zonder problemen uw kit vernieuwen. Wij kitten uw badkamer en toilet met producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien maken wij gebruik van speciale kit die waterbestendig is. Hierdoor hoeven de kitwerkzaamheden niet elk jaar opnieuw uitgevoerd te worden. Het waterdicht maken van uw badkamer voeren wij probleemloos voor u uit.

Voordeel kitwerk vernieuwen door KitKing

Het is belangrijk om uw badkamer goed te kitten omdat er dagelijks veel water langs de naden in uw badkamer stroomt. Zo voorkomt u bijvoorbeeld lekkages. Ook is het kitten van uw badkamer belangrijk vanwege de schimmel die in vochtige naden kan ontstaan. Daardoor kan uw badkamer schade oplopen. Door uw badkamer goed te kitten voorkomt u schimmel en kunt u zo lang mogelijk genieten van uw badkamer. Een kitbedrijf heeft hier veel ervaring mee.

KitKing is u graag van dienst bij het kitten van uw badkamer. Geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden zijn voor het kitten van uw badkamer. Wij maken ook uw douchewand waterdicht.

Terugbel verzoek

Vernieuwde kit door KitKing

reparatie_voegwerk_kitking_na

Resultaten van kit vernieuwen door kitking

badkamer-kitwerk-after NA
badkamer-kitwerk-before VOOR
badkamer-kitwerk-after2 NA
badkamer-kitwerk-before2 VOOR
reparatie_voegwerk_kitking_na NA
reparatie_voegwerk_kitking_voor VOOR

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging en vernieuwing van het kitwerk? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.