Skip to content

Overschilderbaar Kitwerk

IEDERE KIT KRIJGT DE GEWENSTE KLEUR

Sommige kitwerkzaamheden dienen beschilderd te kunnen worden, denk hierbij aan uw trappen of de kozijnen. KitKing is een expert in het aanbrengen van overschilderbare kit in deze plekken. Wij gebruiken de juiste hoeveelheid om ervoor te zorgen dat de kit het zicht niet belemmerd en u de gewenste kleur hier overheen kunt aanbrengen.

overschilderbaar-kit-door-kit-king

Overschilderbaar Kitwerk

Sommige kitwerkzaamheden dienen beschilderd te kunnen worden, denk hierbij aan uw trappen of de kozijnen bij het raam. KitKing is een expert in het aanbrengen van overschilderbare kit in deze plekken. Wij gebruiken de juiste hoeveelheid om ervoor te zorgen dat de kit het zicht niet belemmerd en u de gewenste kleur hier overheen kunt aanbrengen.

Toepassingen Overschilderbaar Kitwerk

  • Kitwerk
  • Stucwerk
  • Kozijnen
  • Trappen
  • Plinten
  • Vensterbanken

Voordeel overschilderbaar kitwerk door KitKing

Door onze jarenlange ervaring kunt u met een gerust hart de kit schilderen in de kleur die u wenst. Het zal geen verschil maken of u de kleur 1x aanpast, of 10x per jaar. Wij maken alleen gebruik van kwaliteits producten voor onze kit werkzaamheden, hierdoor kunnen wij u 5 jaar garantie bieden op de door ons geleverde kitwerken.

Terugbel verzoek

Overschilderbaar Kitwerk

overschilderbaar kitwerk door Kit King

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing en heeft u een expert in overschilbaar kitwerk nodig? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.