Skip to content

Onze Diensten

Uw Droom, Onze Visie

KitKing is de koning van het kitwerk. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kitvoegen, kitafdichtingen en alles wat hierbij komt kijken. Of het nu gaat om uw badkamer, keuken, vloeren, sanitair zwembaden, of bij een renovatie het uitsnijden van oud kitwerk en deze vervangen met nieuwe kitvoegen, KitKing is uw partner. Hieronder vind u de diensten die wij leveren en als er een aansluit bij uw wensen, kunt u gelijk contact opnemen of een offerte opvragen.

Badkamers

Heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Of eindelijk die prachtige nieuwe badkuip, douche of toilet aangeschaft en behoefte aan kitvoegen? Zit er nog oud kitwerk aan het sanitair vast? Als dit water gaat doorlaten kan dit zorgen voor waterschade in uw badkamer. Wij kunnen dit voorkomen. Neem vandaag nog contact op met ons!

Badkamer kitwerk door Kit King
Toilet kitwerk door Kit King

Toiletten

Het kitten van uw toilet is belangrijk, zowel om hygiënische redenen, als om visuele redenen. Wanneer uw voegen netjes zijn gekit, voorkomt u aantasting van uw sanitair en lekkage. In uw toilet is het van belang dat zowel de horizontale als verticale kitnaden én de aansluiting tussen de tegels in uw toilet en eventuele wastafel goed zijn afgedicht. KitKing is specialist in toiletten kitten en helpt u graag.

Reparatie Voegwerk

Eens in de zoveel tijd is bestaand kitwerk aan renovatie toe. KitKing verzorgt graag de renovatie van bestaand kitwerk voor u. Van kleine tot grote projecten: wij beschikken over de nodige vakkennis om uw klus tot een goed einde te brengen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om kitwerk van hoogstaande kwaliteit te leveren.

Reparatie voegwerk door Kit King (10)
Afvoerputjes-en-drains-door-kitking.jpeg

Drains en Doucheputjes

Wij van KitKing voorkomen graag lekkages in uw douche en badkamer door een goede afdichting van doucheputjes en drains. Dit is van belang om uw woonruimte hygienisch en veilig te houden. Doordat wij gebruik maken van materialen van de hoogste kwaliteit, garanderen wij dat uw doucheputjes niet gaan lekken. 

Overschilderbaar Kitwerk

Sommige kitwerkzaamheden dienen beschilderd te kunnen worden, denk hierbij aan uw trappen of de kozijnen bij het raam. KitKing is een expert in het aanbrengen van overschilderbare kit in deze plekken. Wij gebruiken de juiste hoeveelheid om ervoor te zorgen dat de kit het zicht niet belemmerd en u de gewenste kleur hier overheen kunt aanbrengen.

overschilderbaar-kitwerk-door-kitking.jpg
dilatatievoegen door kit king

Dilatatievoegen

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen op te vangen. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen. KitKing zorgt dat de vorm en afmetingen van de dilatatievoeg de gewenste waterdichtheid, alsmede maximale verticale en horizontale bewegingen van de voeg aan kan.

Kitwerk Vernieuwen

Kit is niet alleen voor de mooie afwerking van uw badkamer, maar ze houden ook al het water tegen. Het is daarom ook belangrijk dat u bij schimmel, scheuren of loslaten van de kit zo spoedig mogelijk contact opneemt met KitKing.
U voorkomt zo een hoop onkosten als gevolg van waterschade.

Renovatie-voegwerk-door-kitking
brugvoegen door kitking

Brugvoegen

Brugvoegen zijn een afdichtingssysteem dat wordt toegepast bij sterk werkende voegen. Brugvoegen worden voornamelijk toegepast voor het duurzaam afdichten van betonnen galerij- en balkonelementen onderling en bij de aansluitingen met het gebouw. 

Kitwerk Plinten

Bij een mooie afgewerkte muur, of een nieuwe vloer horen natuurlijk strakke plinten. Na het plaatsen van deze plinten blijven er vaak nog kieren aan de onder en of bovenzijde van de plinten zitten, dit kunnen wij eenvoudig voor u oplossen door deze vakkundig af te kitten, met een strak eindresultaat als gevolg!

plinten kitten door kitking
Kozijnen en glas kitten door kitking

Kitwerk Kozijnen

Glas afkitten dient op de juiste manier en met behulp van de juiste kitsoort te worden gedaan. Onze vakmensen beschikken over jarenlange kennis en ervaring om u te kunnen adviseren en zelfs het kitwerk voor u uit te voeren. Ook wanneer het om glas afkitten gaat.

Kitwerk Zwembad

Ook voor het onderhoud van uw kitvoegen in en rondom uw zwembad, whirlpool en sauna bent u bij ons aan het juiste adres! De kitvoegen dienen regelmatig te worden geïnspecteerd, zodat u schimmel en lekkages tijdig kunt opsporen.

Zwembad kitten door KitKing