Skip to content

Brugvoegen

VOORKOM GECOMPLICEERDE LEKKAGES MET BRUGVOEGEN

Wilt u uw nieuwe of bestaande brugvoegen op een professionele manier afgekit hebben? Neem dan vandaag nog contact op met Kitking! Onze specialisten hebben ruime ervaring met het aanleggen van brugvoegen!

brugvoegen van kitking

Brugvoegen door KitKing

Brugvoegen zijn een afdichtingssysteem dat wordt toegepast bij sterk werkende voegen. Brugvoegen worden voornamelijk toegepast voor het duurzaam afdichten van betonnen galerij- en balkonelementen onderling en bij de aansluitingen met het gebouw. Brugvoegen zijn een duurzame afdichting die veelal wordt gerealiseerd door middel van het aanbrengen van een traditionele kitvoeg op rugvulling.

Toepassingen brugvoegen

Brugvoegen kunnen sterk werkende voegen duurzaam afdichten en gecompliceerde lekkages verhelpen. Daarom worden brugvoegen toegepast om dilatatievoegen, in (prefab) betonnen galerij- en balkonelementen, aan de bovenzijde duurzaam af te dichten.

Het toepassen van brugvoegen moet de duurzame vervormingen en thermische belasting van materialen op kunnen vangen. Daarnaast moeten brugvoegen bestand zijn tegen continue waterbelasting door plassen water en andere weersinvloeden. Goed aangebrachte brugvoegen zorgen voor een waterdichte afsluiting en voorkomen vochtproblemen en lekkages. Zonder een goede voegafdichting kan lekwater namelijk via de consoles een woning binnendringen en allerlei schade aanrichten.

Voordeel van brugvoegen door KitKing

Onze applicateurs hebben ruime ervaring op het gebeid van brugvoegen. Brugvoegen aanbrengen doen wij met alle plezier. Wij beschikken over de juiste materialen in alle kleuren. Voor elke soort afwerking, elk materiaal en elke soort afdichting hebben onze experts een oplossing die een goede afdichting garandeert.

Terugbel verzoek

Brugvoegen van KitKing

dilatatievoegen door kit king

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u toe aan vervanging, vernieuwing en heeft u een expert in brugvoegen nodig? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.