Skip to content

Over KitKing

UW KITSPECIALIST OP HET GEBIED VAN KITVOEGEN, KIT VERWIJDEREN EN OPNIEUW KITTEN

KitKing is uw partner als het gaat om kit- en voegwerk! Wij bieden een ruim assortiment van diensten die U helpen lekkages tegen te gaan! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

KitKing kit en voeg werk in heel Nederland

U heeft een kitter nodig?

KitKing is al jaren een begrip op het gebied van kit en voegwerkzaamheden. Wij bieden u kwaliteit en zorgen voor duurzaam kitwerk. Al onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied, hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit voor Uw kit behoeftes. Doordat wij alleen producten gebruiken van de hoogste kwaliteit, geven wij 5 jaar garantie op onze kit en voegwerken.  

Wat Kunnen wij voor u betekenen?

KitKing heeft een ruim assortiment van diensten. Het maakt ons niet uit, kleine klus of grote taak. Wij zijn Uw partner in kit- en voegwerken. Onze experts komen graag Uw badkamer kitten en toilet kitten, maar ook voor de reparatie van voegen staan wij voor u klaar. Dilatatievoegen of brugvoegen nodig? Neem vandaag nog contact op met de experts van KitKing. Wij zijn U ook graag van dienst als er plinten afgekit moeten worden, of het kitwerk van Uw kozijnen gedaan moet worden. Heeft U een nieuw zwembad? Wij maken deze graag waterdicht!  

Ook voor het kitten van uw doucheputje en douchedrain en brugvoegen zijn wij de kitspecialist die u zoekt! Wij kunnen voor u de kit verwijderen en alles opnieuw kitten.  

Zie al onze kit en voegwerken hier. 

Wie zijn onze klanten?

KitKing biedt diensten aan zowel consumenten, als zakelijke relaties. Door onze jarenlange ervaring hebben wij diverse partners opgebouwd waarmee wij samenwerken. Wij leveren kitwerk van de hoogste kwaliteit, tegen concurrerend lage prijzen

Omdat wij geloven in de kracht van de samenleving, steunt KitKing een aantal locale en nationale goede doelen! Zo draagt het vernieuwen van Uw badkamer kitwerk bij aan het leven van talloze anderen. 

kitking voor de kleintjes

Speciaal voor onze klanten die in verwachting zijn van een kindje, hebben wij een klein presentje. Vermeld in een aanvraag voor kitwerk per e-mail dat u in verwachting bent en onze kitter zal een rompertje voor u meenemen naar de afspraak.

Waar kunt u ons vinden?

KitKing levert diensten in heel Nederland, van Noord-Brabant tot Noord-Holland, en Friesland tot Limburg. Zeeland, Gelderland, Groningen, Zuid-Holland en Utrecht, alsmede Overijssel, Drenthe en Flevoland.

Onze expert zijn actief in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen. Woont U ergens anders? Aarzelf niet, onze experts komen graag naar Uw locatie. 

GRATIS OFFERTE

Vraag Vrijblijvend Onze Offerte Aan

Bent u klaar om aan de slag te gaan of wilt u meer informatie hebben waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Vraag vandaag nog onze vrijblijvende offerte aan.